Afdrukken
Provincie / Regio: Antwerpen
Club: V.K. Valaarhof
Leeftijdscategorie: 1ste elftal
Functie: Hoofdcoach
Diploma vereist?: Niet vereist

Informatie

Onze club is op zoek naar een enthousiaste coach voor het eerste elftal (1e afdeling recreatief).

V.K. Valaarhof, gelegen op het Valaar in Wilrijk (Antwerpen) is op zoek naar een enthousiaste coach voor ons eerste elftal. Ben jij klaar om een jonge, gedreven en ambitieuze groep te begeleiden komend seizoen.

Als coach ben je verantwoordelijk voor het leiden van twee trainingen per week, evenals de wedstrijden op zondag. V.K. Valaarhof is een karaktervolle traditieclub die aantreedt op het hoogste niveau recreatief van Voetbal Vlaanderen.

Wat wij van jou verwachten:
- Passie en gedrevenheid: Je moet gepassioneerd zijn over voetbal en gemotiveerd zijn om onze spelers te inspireren en te ontwikkelen.
- Prestatie en inzet: We hechten veel belang aan de prestaties en inzet tijdens trainingen en wedstrijden. Je moet de spelers kunnen motiveren om het beste uit zichzelf te halen.
- Teamgeest: Een goede teamgeest is essentieel, zowel op als naast het veld. We willen een positieve en ondersteunende sfeer creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

Wat wij bieden:
- Een team van gemotiveerde spelers die klaarstaan om te leren en te groeien.
- Een hechte community: V.K. Valaarhof is niet alleen een voetbalclub, maar ook een gemeenschap. Je zult de kans krijgen om nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen op te bouwen en deel te nemen aan verschillende sociale activiteiten naast het voetbalveld.
- Trots op de traditie: V.K. Valaarhof heeft een rijke geschiedenis en een sterke band met de lokale gemeenschap. Als coach krijg je de kans om deel uit te maken van deze trotse traditie en een positieve invloed te hebben op de club en haar leden.

Neem contact op met voorzitter Ronny Verhoeven (+32 495 72 04 13) of stuur ons een privé berichtje op onze socials ✍️

Contact

Om de contactgegevens te bekijken gelieve in te loggen of te registreren
Valaarhof zoekt T1 ✍